RSS FeedsSpurs schakelt City uit in historisch duel (Sport1 Voetbal)

17 april 2019 23:44:58

Spurs schakelt City uit in historisch duel (Sport1 Voetbal)

Het wordt Ajax tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. De Spurs schakelden in een historische wedstrijd Manchester City uit. In het Etihad Stadium stond het na 21 minuten al 3-2 voor City. Na 2 goals in de tweede helft en een door de VAR afgekeurde City-goal was de eindstand 4-3 voor City (na de 1-0 voor Spurs vorige week). NA 21 MINUTEN AL 5 GOALS! Raheem Sterling opende het bal in Manchester. Na 4 minuten had de Engelsman het net al gevonden. Maar in de 10de minuut had Heung-Min Son die achterstand omgedraaid in een voorsprong. Bernardo Silva maakte een minuut later alweer gelijk en na een korte adempauze schoot Sterling zijn ploeg opnieuw op voorsprong. In de eerste 21 minuten liefst 5 goals: nog nooit eerder vertoond in de Champions League. Gestoorde openingsfase:[%fragment id=8605%] VAR SPEELT CRUCIALE ROL In de tweede helft gebeurde er net zo veel. Sergio Agüero liet zich voor het eerst zien, maar was wel meteen doeltreffend. Met een enorme poeier liet hij Hugo Lloris kansloos. Daarna kwam de VAR in het spel. Scheidsrechter Cuneyt Cakir keurde eerst de 4-3 van Diego Llorente goed na het bekijken van de beelden. Toen Sterling City diep in blessuretijd naar de halve finale leek te schieten, greep Cakir wél in. Knotsgek! Gekkenhuis in slotfase:[%fragment id=8610%]

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Liverpool heeft geen kind aan Porto (Sport1 Voetbal)
Christian Eriksen glundert: `Spelen tegen Ajax voelt als een sprookje´ (Voetbalzone)