RSS FeedsAjax-sprookje krijgt nieuw hoofdstuk na magische avond in Turijn (FOK! Sport)

16 april 2019 23:40:40

Ajax-sprookje krijgt nieuw hoofdstuk na magische avond in Turijn (FOK! Sport)

Ajax is na 22 jaar weer halve finalist in de Champions League. De Amsterdammers presteerden dinsdagavond het onmogelijk geachte door Juventus uit het miljardenbal te kegelen. Na het gelijkspel 1-1 uit de heenwedstrijd volgde in Turijn een 1-2 overwinning voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. Nadat Cristiano Ronaldo Juventus op voorsprong had gekopt, tekende Donny van de Beek nog in de eerste helft voor de gelijkmaker. Ajax speelde een weergaloze tweede helft en ging door een doelpunt van Matthijs de Ligt uiteindelijk met de zege aan de haal.

34 viewsCategorie: Sport

Barcelona mag blijven dromen van treble na ruime zege op United (FOK! Sport)
Frenkie de Jong īvergeetī te genieten (Telesport)