RSS FeedsWereldgoal Salah bezorgt winst voor Liverpool (Sport1 Voetbal)

14 april 2019 19:35:23

Wereldgoal Salah bezorgt winst voor Liverpool (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de Premier League! Op Anfield werd met 2-0 afgerekend met Chelsea en daardoor zijn The Reds nog volop in de race voor het kampioenschap. Met dank aan een wereldgoal van Mohamed Salah. Al moest de ploeg van Jürgen Klopp wel aan de bak. De eerste helft begon rustig, want ook voor Chelsea was het enorm belangrijk om te winnen. Zij strijden namelijk nog om een derde plek in de Premier League.  Pas in de tweede helft zette Liverpool echt aan. De druk werd vol op de verdediging van The Blues gezet en dat werd beloond. Sadio Mané ontglipte de defensie van Chelsea en kopte in de 51e minuut de 1-0 binnen. [%fragment id=8580%] THE EGYPTIAN KING Nog geen 3 minuten later was het alweer raak voor Liverpool! Mohamed Salah knalde de bal werkelijk prachtig in de verre hoek en zorgde met deze wereldgoal voor een verdiende 2-0 voorsprong. [%fragment id=8581%] HAZARD PECH Na de 2-0 was het voornamelijk Eden Hazard die twee gigantische kansen kreeg, maar met een bal op de paal net wat pech had. Het bleef bij 2-0 op Anfield, en daardoor liggen de kansen voor een kampioenschap voor Liverpool nog helemaal open. City won eerder vanmiddag met 3-1 van Crystal Palace, maar staat met één wedstrijd minder nog twee punten achter op Liverpool.

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Koningshuis steeds minder populair onder jongeren (Metronieuws Voetbal)
Liverpool doorstaat test tegen Chelsea, prachtgoal Salah (Goal.com)