RSS FeedsHongarije verrast Kroatië in vermakelijk duel (Sport1 Voetbal)

24 maart 2019 20:03:19

Hongarije verrast Kroatië in vermakelijk duel (Sport1 Voetbal)

Hongarije heeft in de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap uitstekende zaken gedaan. In eigen land werd afgerekend met WK-finalist Kroatië. Er waren kansen over en weer voor beide partijen, maar uiteindelijk eindigde het duel in 2-1 in het voordeel van de Hongaren. De wedstrijd begon met een heerlijke openingsfase. Beide landen kwamen met goede kansen en de bal ging van het ene doel naar het andere. Kroatië opende de score. Ante Rebic werd door de verdediging van Hongarije uit het oog verloren en kon simpel de 1-0 intikken. [%fragment id=8428%] HONGARIJE DOET WAT TERUG Tien minuten voor rust kwam Hongarije terug in de wedstrijd. Een prima bal van Balazs Dzsudzsak werd door Adam Szalai beloond met een goal. [%fragment id=8429%] PATKAI DOET KROATIË PIJN Na rust leek het er lang op dat het 1-1 bleef, want nadat in de eerste helft de kansen over en weer vlogen, bleef de tweede helft vrij rustig. Kroatië had het meeste balbezit, maar uiteindelijk waren het de Hongaren die een kwartier voor tijd op een 2-1 voorsprong kwamen. Mate Patkai scoorde uit een klutsgoal en zorgde voor drie belangrijke punten voor Hongarije. [%fragment id=8430%]

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Messi gekraakt na mislukte rentree: `Hij heeft een andere houding´ (Voetbalzone)
Maradona haalt ongenadig hard uit: `Ze liegen en bedriegen alleen maar` (Goal.com)