RSS FeedsJames schiet Wales naar de drie punten (Sport1 Voetbal)

24 maart 2019 17:02:34

James schiet Wales naar de drie punten (Sport1 Voetbal)

Wales is de kwalificatiereeks voor het EK van 2020 goed begonnen. De ploeg van Ryan Giggs won in Cardiff met 1-0 van Slowakije. Beide ploegen hebben nu drie punten in groep E. De Slowaken wonnen eerder met 2-0 van Hongarije. Wales kende een droomstart. De thuisploeg stond binnen vijf minuten al op voorsprong. Daniel James snoepte de bal af van rechtsback Peter Pekarik en vuurde raak. [%fragment id=8427%] De landen waren in de eerste helft gelijkwaardig aan elkaar, ook al kreeg Wales de beste kansen. In de tweede helft was het spelbeeld niet anders. Beide elftallen hadden de mogelijkheden om te scoren, maar deden dat niet.  In groep E hebben door de overwinning van Wales drie landen 3 punten: KroatiĆ«, Wales en Slowakije. De eerste twee hebben Ć©Ć©n wedstrijd gespeeld, Slowakije twee.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Ik denk dat vooral het voetbal in de Eredivisie goed bij me past“ (Voetbalzone)
Wales start EK-kwalificatie met nipte winst (Telesport Voetbal)