RSS FeedsSparta doet plicht en wint van NEC (Sport1 Voetbal)

24 maart 2019 14:32:53

Sparta doet plicht en wint van NEC (Sport1 Voetbal)

Sparta Rotterdam heeft de aansluiting behouden met koploper FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie. Op het Kasteel werd NEC moeizaam met 1-0 verslagen. Ragnar Ache maakte het doelpunt. In de 40e minuut gaf Royston Drenthe een voorzet die door de 20-jarige Duitser werd ingekopt. Sparta had lang de controle over de wedstrijd maar wist de score niet uit te breiden. Laros Duarte was na rust dicht bij de 2-0 maar raakte de lat. Niet veel later had het 1-1 kunnen staan toen invaller Tom Overtoom vrij in het strafschopgebied kon uithalen. Zijn schot werd echter geblokt door Sparta-verdediger Dirk Abels. Ache, Mohamed Rayhi en ook Janathan Okita (NEC) misten daarna kansen. In blessuretijd kopte Guus Joppen bijna de gelijkmaker binnen, maar de bal kwam tegen de paal. De Rotterdamse eerstedivisieclub heeft nu 58 punten uit 30 wedstrijden, 8 minder dan Twente. De Enschedeƫrs spelen zondag nog hun dertigste wedstrijd tegen nummer drie Go Ahead Eagles.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

SUPERTIP! WIN een WEDSTRIJDSHIRT van je favoriete club!!! (Voetbalsnafu)
`PSV identificeert in Roemenië eventuele opvolger van Lozano“ (Voetbalzone)