RSS FeedsRamos bezorgt Spanje de punten met panenka (Sport1 Voetbal)

23 maart 2019 22:58:21

Ramos bezorgt Spanje de punten met panenka (Sport1 Voetbal)

Spanje heeft in Valencia Noorwegen met 2-1 aan de kant gezet. Het team van Luis Enrique was veel beter, maar liet lang na om afstand te nemen. Voor rust scoorde alleen aanvaller Rodrigo, na rust besliste captain Sergio Ramos met een panenka de wedstrijd. Het missen van een aantal kansen brak Spanje na rust bijna op. Noorwegen mocht in de 65ste minuut een strafschop nemen en Joshua King benutte die. In de 71ste minuut lag de bal na een overtreding van doelman Rune Almenning Jarstein, aan de andere kant op de stip. Sergio Ramos stiftte de bal in het doel. Bij Noorwegen had Vitesse-speler Martin Ødegaard een basisplaats. De middenvelder werd na een klein uur spelen gewisseld. AZ-aanvaller Bjørn Johnsen kwam in de 55ste minuut als invaller in het veld.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Spanje en Italië foutloos in EK-kwalificatie (Sport1 Voetbal)
VIDEO - Sergio Ramos vernedert weer een keeper met een `Panenka´ (Voetbalzone)