RSS FeedsBurundi voor het eerst naar Afrika Cup (Sport1 Voetbal)

23 maart 2019 17:46:03

Burundi voor het eerst naar Afrika Cup (Sport1 Voetbal)

BUJUMBURA (ANP/RTR) - De nationale voetbalploeg van Burundi mag voor het eerst meedoen aan de Afrika Cup. Een gelijkspel tegen Gabon (1-1) volstond voor deelname. Cedric Amissi bracht Burundi na 75 minuten spelen op voorsprong in Bujumbura. Gabon, dat een zege nodig had, kwam in de 82e minuut langszij door een eigen doelpunt van Omar Ngandu. Het lukte Pierre-Emerick Aubameyang (van Arsenal) en zijn ploeggenoten niet het winnende doelpunt te maken. Naast Burundi plaatsten ook Madagascar en Mauritaniƫ zich voor het eerst voor de Afrika Cup.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

In de wandelgangen: Ajax gaat concurrentie aan met AA Gent (Voetbalzone)
Zwitserland niet in de fout in Georgië (Sport1 Voetbal)