RSS FeedsHarden evenaart zichzelf met 61 punten (Sport1 Overig)

23 maart 2019 08:55:56

Harden evenaart zichzelf met 61 punten (Sport1 Overig)

Vooral dankzij de kapitale inbreng van James Harden heeft Houston Rockets in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA kunnen winnen van San Antonio Spurs (111-105). De sterspeler van de thuisploeg bracht liefst 61 punten op zijn naam. Daarmee evenaarde hij zijn persoonlijke record in de NBA. Op 23 januari eindigde Harden in het duel met New York Knicks eveneens op 61 punten. Voor de excellerende Harden was het alweer zijn achtste wedstrijd dit seizoen met minimaal vijftig punten. Geen enkele andere NBA-speler heeft er tot dusver meer dan één. Harden maakte tegen de Spurs alleen al negen driepunters, uit dertien schotpogingen. Mede daardoor wisten de Rockets in het vierde kwart een plotselinge achterstand, na een voorsprong van negentien punten in het derde kwart, toch nog goed te maken. Harden liet in de beslissende fase drie driepunters op rij noteren. Ook Chris Paul, goed voor achttien punten, was belangrijk voor de thuisclub. Hij scoorde vier keer uit vrije worpen in de laatste minuut.

32 viewsCategorie: Sport

Tegenvaller voor De Rode Duivels (Telesport)
Sport Kort: Harden niet te stoppen in NBA (Telesport)