RSS Feeds`In de rust kon ik er geen klote van en nu ben ik weer een wereldtrainer´ (Voetbalzone FC Den Bosch)

22 maart 2019 23:59:14

Telstar leek vrijdagavond met een 3-0 achterstand bij de rust een kansloze wedstrijd te spelen tegen FC Den Bosch. De ploeg van trainer Mike Snoei kwam in een sensationele tweede helft echter helemaal terug en hield uiteindelijk zelfs een 3-4 overwinning over aan het bezoek aan De Vliert.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > FC Den Bosch

Telstar-comeback kwam uit het niets: `In de rust kon ik er zeker geen klote van` (VoetbalPrimeur FC Den Bosch)
`Opstelling Oranje: Koeman kiest deze spelers tegen Duitsland` (Soccernews.nl FC Den Bosch)