RSS FeedsDen Bosch verliest na 3-0-voorsprong bij rust (Sport1 Voetbal)

22 maart 2019 22:08:01

Den Bosch verliest na 3-0-voorsprong bij rust (Sport1 Voetbal)

FC Den Bosch heeft een zeer pijnlijke avond beleefd in Stadion De Vliert. Na een ruststand van 3-0 verloor het alsnog met 3-4 van Telstar. In de 48e minuut stond het nog 3-0 voor Den Bosch, dat de tweede periode won in de eerste divisie. Tot grote ontzetting van de Bossche supporters was het 22 minuten later 3-4. Het was de vierde gewonnen wedstrijd op rij voor Telstar. De score 3-4 staat in schril contrast met de drie 1-0-overwinningen hiervoor. In Eindhoven werd er nog meer gescoord. FC Eindhoven won met liefst 8-1 van FC Dordrecht. De Belg Elton Kabangu maakte er drie. SC Cambuur wist met 1-0 te winnen bij FC Volendam en ook RKC Waalwijk won met een doelpunt verschil. Tegen Helmond Sport werd het 2-1. Almere City FC-TOP Oss werd in de 27e minuut bij een 0-0-stand gestaakt vanwege mist.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Den Bosch verliest bizar duel na 3-0 voorsprong; Eindhoven wint met 8-1 (Voetbalzone)
Acht jaar cel voor fataal ongeval jeugdhockeyteam (Metronieuws Voetbal)