RSS FeedsDepay bewaart hattrick voor de volgende keer (Sport1 Voetbal)

21 maart 2019 23:31:04

Depay bewaart hattrick voor de volgende keer (Sport1 Voetbal)

Met twee doelpunten en twee assists was Memphis Depay de grote man bij Oranje, maar toch baalde de aanvaller van Olympique Lyon ook een beetje. Depay had in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland (4-0) dolgraag zijn eerste hattrick in het Nederlands elftal gemaakt. `Hij was er bijna, ik had die derde treffer ook kunnen maken. Maar ik bewaar `m wel voor de volgende keer`, zei de nummer 10 van Oranje lachend bij de NOS. Depay opende al na amper een minuut spelen de score in De Kuip. `Voordat we naar buiten gingen, hadden we al afgesproken om in de eerste 10 minuten gelijk op zoek te gaan naar een doelpunt. Met een beetje geluk viel die gelijk. Ik profiteerde van een foutje van de verdediger. Een heerlijk gevoel, daardoor gaat zo`n avond makkelijker.` Met een knappe aanname en subtiel hakje stelde Depay even later Georginio Wijnaldum in staat de 2-0 te maken. `Toen ik de bal aannam, zag ik `Gini` al in m`n rug lopen.` De 25-jarige aanvaller benutte daarna ook een een strafschop en stelde in de slotfase Virgil van Dijk in staat de 4-0 binnen te koppen. `Ik geniet hier van iedere minuut. Ik weet dat ik het hier elke keer weer moet laten zien, de trainer weet me heel goed te `triggeren`.`

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Koeman denkt aan Hateboer of Janmaat (Sport1 Voetbal)
Memphis Depay: `Hattrick bewaar ik wel voor de volgende keer` (Goal.com)