RSS FeedsWK-finalist Kroatië wint moeizaam (Sport1 Voetbal)

21 maart 2019 23:10:02

WK-finalist Kroatië wint moeizaam (Sport1 Voetbal)

Kroatië heeft de eerste groepswedstrijd in het EK-kwalificatietoernooi tegen Azerbeidzjan moeizaam gewonnen. De WK-finalist van 2018 zegevierde in Zagreb met 2-1. Andrej Kramaric maakte in de 79e minuut het winnende doelpunt. Ramil Sjeidajev had namens de bezoekers de score geopend. Vlak voor de rust bracht Borna Barisic de gelijkmaker op zijn naam. Kroatië speelt zondag in poule E in en tegen Hongarije, dat donderdag in Slowakije met 2-0 verloor. Ondrej Duda en Albert Rusnák, oud-speler van FC Groningen en SC Cambuur, kwamen in Trnava tot scoren. In groep G was Polen met 1-0 te sterk voor Oostenrijk. Krzysztof Piatek maakte in de 69e minuut in Wenen het enige doelpunt. Israël speelde gelijk tegen Slovenië (1-1) en Macedonië won met 3-1 van Letland.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Van Dijk: heel fijn begin (Sport1 Voetbal)
Noord-Ierland start met winst in groep Oranje (Sport1 Voetbal)