RSS FeedsDubbelslag Memphis draagt bij aan oerdegelijke zege Oranje (FCUpdate.nl Nederland)

21 maart 2019 23:08:22

Het Nederlands elftal is de kwalificatiereeks voor het EK 2020 uitstekend begonnen. In De Kuip werd zoals verwacht moeiteloos afgerekend met Wit-Rusland: 4-0. Oranje schoot uit de startblokken: binnen één minuut scoorde Memphis Depay al. Na ruim twintig minuten gooide Georginio Wijnaldum het duel al in het slot. Na rust benutte Memphis een penalty en kopte Virgil van Dijk de 4-0 tegen de touwen. Er was ook negatief nieuws te melden: Kenny Tete moest na een invalbeurt van exact veertig seconden het veld ruimen met een hamstringblessure.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Oranje

Van Dijk opvallend kritisch: `Er werden een paar hakballen verstuurd´ (Voetbalzone Nederland)