RSS FeedsAjax verliest van Bosz in oefenduel (Sport1 Voetbal)

20 maart 2019 17:28:22

Ajax verliest van Bosz in oefenduel (Sport1 Voetbal)

De reservespelers van Ajax hebben woensdagmiddag een oefenwedstrijd verloren van Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. In Leverkusen werd het 2-1. Ajax-trainer Erik ten Hag gunde wegens de absentie van internationals veel jeugdspelers speeltijd. Ajax kwam na een kwartier op voorsprong via Danilo. Voor rust maakte Karim Bellarabi gelijk en Paulinho maakte kort in de tweede helft de 2-1 voor de ploeg van Bosz, oud-trainer van Ajax. Bij Ajax stond de Portugese doelman Bruno Varela, gehuurd van Benfica, onder de lat en Joël Veltman droeg de aanvoerdersband. Aanvallers Klaas-Jan Huntelaar en Zakaria Labyad deden ook mee. Laatstgenoemde viel uit met een blessure.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ook Lukaku valt weg bij Rode Duivels (Sport1 Voetbal)
`Barça meldt zich spoedig met 50 miljoen euro voor Europa League-sensatie´ (Voetbalzone)