-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Grondprijzen hebben hun piek bereikt. Of niet (Foodlog) |
20 maart 2019 09:18:05 |
Grondprijzen hebben hun piek bereikt. Of niet (Foodlog) |
Tweet Door de torenhoge grondprijzen staan boeren financieel zo onder druk dat ze moeten intensiveren. Daardoor neemt de biodiversiteit huiveringwekkend snel af en komen jonge boeren in de knel. Of moet je het anders zien? Zijn de grondprijzen zo hoog ómdat boeren intensiveren? De grondmarkt en het denken daarover zijn grillig, bleek 18 maart bij het It´s the food, my Friend!-debat in De Rode Hoed. |
27 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Piloten Lion Air raadpleegden handleiding voor crash (Metronieuws Eten) Verslaafd aan tabak en aan frisdrank (Foodlog) |
blog comments powered by Disqus |