RSS FeedsBrighton stunt met geweldige FA Cup comeback (Sport1 Voetbal)

17 maart 2019 18:29:39

Brighton stunt met geweldige FA Cup comeback (Sport1 Voetbal)

Wat een waanzinnige wedstrijd hebben Millwall en Brighton het publiek voorgeschoteld. Veel Spectaculairder zul je FA Cup-duels niet snel zien. Millwall leek in eigen huis opnieuw te stunten toen ze in de slotfase met 2-0 leidden. Niets bleek minder waar. Brighton knokte zich terug tot 2-2 en dwong een verlenging af en won de strafschoppenreeks. Op The Den werd het publiek in de eerste helft niet verwend met goals en spektakel. Als goedmakertje was het bal vanaf de zeventigste minuut. Alex Pearce opende koppend de score voor Millwall. Zeven minuten later verdubbelde Aiden O`Brien de score. Het thuispubliek was in extase, maar kreeg het toch nog Spaans benauwd. Brighton zette aan en zag Jurgen Locadia fraai de aansluitingstreffer maken. En in de allerlaatste minuut van de blessuretijd schoot Solly March met de hulp van de flaterende doelman David Martin de 2-2 binnen. DE GOALS IN DE LAATSTE 20 MINUTEN [%fragment id=8400%] BESLISSING VOOR HALVE FINALE-PLEK VANAF 11 METER Millwall begon overtuigend aan de beslissende penaltyreeks, terwijl Brighton gelijk de eerste miste. Toch keerden The Seagulls ook nu de rollen om. Mede door sterke strafschoppen van Locadia en Davy Pröpper, won Brighton de reeks met 5-4 en blijft het in de race om de FA Cup te winnen.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Loting halve finales FA Cup: Manchester City stuit op Locadia en Pröpper (Voetbalzone)
HGT-winnaar ShinShan wil geldbedrag delen met moeder (Metronieuws Voetbal)