RSS FeedsBrighton na minuut 88 van 0-2 naar 2-2: uithaal Locadia en grote keepersblunder (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

17 maart 2019 17:02:33

Wat een comeback van Brighton & Hove Albion! The Seagulls keken in minuut 88 nog tegen een 2-0 achterstand aan tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Millwall, maar wisten de score toch nog gelijk te trekken. Jürgen Locadia tekende voor de bijzonder fraaie aansluitingstreffer en in de blessuretijd viel de 2-2, na een ongekende keepersblunder!

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Vijf punten verschil: de resterende programma`s van titelkandidaten PSV en Ajax (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Babel straft foutje van Van Dijk af en doet oude werkgever Liverpool veel pijn (VoetbalPrimeur SC Cambuur)