RSS FeedsDepay bankzitter bij zege Lyon (Sport1 Voetbal)

17 maart 2019 16:42:49

Depay bankzitter bij zege Lyon (Sport1 Voetbal)

Olympique Lyon heeft zich goed hersteld van de midweekse uitschakeling in de Champions League. Vier dagen na de zware nederlaag bij Barcelona (5-1) won de nummer drie van de Franse competitie op eigen veld met 3-2 van subtopper Montpellier. Aanvaller Memphis Depay bleef bij de thuisploeg op de bank. De international, die zich komende week bij Oranje meldt voor twee EK-kwalificatieduels, werd in Barcelona na een matig optreden in de 73e minuut gewisseld. Verdediger Kenny Tete, die in Camp Nou op de Franse bank bleef, speelde de gehele wedstrijd bij Lyon. Voor Olympique kwamen Martin Terrier (1-0), Tanguy N`Dombele (2-1) en Leo Dubois (3-1) tot scoren. Nabil Fekir miste in de 71e minuut bij een stand van 2-1 nog een strafschop voor Lyon, dat drie punten inliep op nummer twee Lille. De runner-up verloor vrijdag met 0-1 van AS Monaco. Het verschil tussen de nummers twee en drie is nu nog vier punten. Koploper Paris Saint-Germain, dat zeventien punten meer heeft dan Lille, speelt zondagavond tegen Olympique Marseille.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal