RSS FeedsZoet met vertrouwen naar ArenA (Sport1 Voetbal)

17 maart 2019 16:14:59

Zoet met vertrouwen naar ArenA (Sport1 Voetbal)

Jeroen Zoet kende kort na de hervatting van de competitie een wat mindere periode bij PSV. Voor de winterstop incasseerde de doelman slechts acht treffers. In de eerste zes duels in het nieuwe jaar kwamen daar acht doelpunten bij. Inmiddels heeft Zoet, die zich zondag voor rust bij VVV (0-1) met een goede redding onderscheidde bij een inzet van Peter van Ooijen, alweer drie wedstrijden op rij de nul gehouden. `We maakten af en toe wat foute keuzes in de eerste helft. En de kansen die we kregen hadden we af moeten maken. Dan hadden we het onszelf wat makkelijker kunnen maken`, keek de keeper terug op het moeizame duel in Venlo. `Het zijn drie punten en we hebben weer geen doelpunt tegen gekregen. Nu al drie wedstrijden op rij. Dat geeft veel vertrouwen`, zei hij met het oog op de komende uitwedstrijd tegen Ajax. Nick Viergever vond het lastig voetballen in De Koel. `Op het kunstgras kun je weinig tempo maken. Zij hielden veel mensen achterin en hoopten op een bevlieging. Daar moet je doorheen zien te voetballen. Kunstgras werkt dan niet echt. Maar we hebben zelf ook meer moeten doen.`

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Huub Stevens grijpt in bij Schalke 04 en zet Bentaleb terug naar tweede (Goal.com)
Familie aanslagpleger Nieuw-Zeeland maakt excuses (Metronieuws Voetbal)