RSS FeedsVan Bommel: fantastische actie van Lozano (Sport1 Voetbal)

17 maart 2019 15:42:39

Van Bommel: fantastische actie van Lozano (Sport1 Voetbal)

Hirving Lozano was zondag in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo lange tijd onzichtbaar. De Mexicaan had aan één goede individuele actie in de slotfase genoeg om de wedstrijd te beslissen (0-1). `Het was een fantastische actie van Lozano. We hebben meerdere spelers die dit kunnen`, zei trainer Mark van Bommel. Lozano begon in de 86e minuut vanaf rechts aan een solo. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot de buitenspeler de bal achter doelman Lars Unnerstall. De treffer zorgde voor grote vreugde bij PSV, dat moeizaam voetbalde. `Ik vond VVV een hele moeilijke en stugge tegenstander. Het kunstgras was aan het begin nog een beetje nat, maar werd daarna stroef`, zei Van Bommel, die doelman Jeroen Zoet en rechtsback Denzel Dumfries dankbaar was. `Jeroen hield ons in de eerste helft in de wedstrijd. En de manier waarop Dumfries de bal kort voor tijd voor de lijn weghaalde, heb ik hem ook wel eens op de training zien doen. Hij wil ten koste van alles een doelpunt voorkomen. Ik vind dat wel mooi.`

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Steijn: een punt hadden we wel verdiend (Sport1 Voetbal)
Mark van Bommel geniet in Venlo: `Dat doet hij ook weleens op de training´ (Voetbalzone)