RSS FeedsSterling maakt hattrick in 13 minuten (Sport1 Voetbal)

9 maart 2019 21:00:27

Sterling maakt hattrick in 13 minuten (Sport1 Voetbal)

Raheem Sterling heeft Manchester City met een hattrick naar een 3-1 zege op Watford geleid. De Engelse aanvaller maakte zijn drie doelpunten allemaal in het eerste kwartier na rust. De Premier League-koploper heeft nu vier punten voorsprong op Liverpool, dat zondag Burnley ontvangt. De openingstreffer van Sterling in de eerste minuut na rust was bijzonder discutabel. De linksbuiten stond zeker een meter buitenspel toen Sergio Agüero een dieptepass van Ilkay Gündogan in zijn richting verlengde. Daryl Janmaat probeerde de bal met een sliding weg te werken, maar trapte de bal precies tegen het been van Sterling. Met een carambole vloog de bal over doelman Ben Foster. De grensrechter vlagde voor buitenspel, maar na overleg met scheidsrechter Paul Tierney werd het doelpunt toch goedgekeurd.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Live Extra - PSV-treffer afgekeurd, blijft 1-0 (Telesport Voetbal)
Dít is de winnaar van Wie is de Mol? 2019 (Metronieuws Voetbal)