RSS FeedsAS Roma houdt druk op Milan door late treffer van Dzeko (FCUpdate.nl Serie A)

24 februari 2019 17:08:52

AS Roma houdt druk op Milan door late treffer van Dzeko (FCUpdate.nl Serie A)

AS Roma heeft zaterdagavond in de slotsecondes van het duel afgerekend met Frosinone. De ploeg met Justin Kluivert negentig minuten op de bank draaide tegen Frosinone een vroege achterstand razendsnel om in een voorsprong, maar leek door een late gelijkmaker van de negentienjarige invaller Andrea Pinamonti puntverlies op te lopen. Edin Dzeko - ook de maker van de 1-1 - schoot ver in blessuretijd de Romeinen echter alsnog naar de winst (2-3).

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Serie A

Comedy Capers bij AS Roma: tegengoal na kapitale blunders (FCUpdate.nl Serie A)
Juventus spoelt kater weg met minieme zege op Dijks` Bologna (FCUpdate.nl Serie A)