RSS FeedsMat AS Roma wint diep in blessuretijd (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 22:38:22

Mat AS Roma wint diep in blessuretijd (Sport1 Voetbal)

AS Roma heeft in extremis de drie punten gepakt op bezoek bij Frosinone. Edin Dzeko redde de ploeg van Eusebio Di Francesco door diep in blessuretijd de winnende binnen te schieten. De Romeinen wonnen met 3-2 van de laagvlieger. Het was Frosinone dat sterk uit de startblokken kwam. De promovendus kreeg daarbij wel hulp van AS Roma. Steven N`Zonzi en Robin Olsen gingen allebei in de fout.  [%fragment id=8231%] Langzamerhand werd de ploeg uit Rome steeds sterker. Na een half uur spelen maakte Edin Dzeko de gelijkmaker. Nog geen twee minuten later had de nummer 5 uit de Serie A de achterstand omgebogen in een voorsprong. Lorenzo Pellegrini gleed de bal bij de tweede paal binnen.  [%fragment id=8232%] De tweede helft van AS Roma was mat. Frosinone voelde dat er wat te halen viel. De nummer 19 van de Serie A bleef strijden en werd uiteindelijk beloond met de gelijkmaker. Andrea Pinamonti schoof de bal achter Olsen, waardoor de thuisploeg een punt overhield aan het duel.  [%fragment id=8233%] Diep in blessuretijd pakte AS Roma alsnog de overwinning. Dzeko schoot van dichtbij de winnende binnen. AS Roma blijft door de zege vijfde met een punt achterstand op nummer vier AC Milan.  [%fragment id=8234%]

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Routinier van Bayern München ontevreden: `De trainer rekent niet op mij` (Goal.com)
ZONDAGMIDDAG: `Feyenoord verrast morgen en pakt PSV in haar eigen huis´ (Voetbalsnafu)