RSS FeedsHeerenveen wint doelpuntrijk duel en pakt belangrijke winst (FCUpdate.nl Eredivisie)

23 februari 2019 22:07:05

In de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie heeft SC Heerenveen zaterdagavond een hele belangrijke overwinning geboekt op directe concurrent Fortuna Sittard. Na een 2-0 achterstand door goals van Lazaros Lamprou en Mark Diemers bogen de Friezen dat via goals van Daniel Høegh, Mitchell van Bergen en tweemaal Sam Lammers om in een 2-4 overwinning. Door deze zege gaat Heerenveen over Fortuna - dat in blessuretijd een strafschop op bizarre wijze teruggekeerd zag worden - heen en staat het nu elfde.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Stam-effect voorbij: De Graafschap pakt verdiende eerste uitzege (FCUpdate.nl Eredivisie)
Advocaat tevreden ondanks gelijkspel: `Tweede helft genoten` (FCUpdate.nl Eredivisie)