RSS FeedsHeerenveen wint spektakelstuk bij Fortuna (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 21:48:21

Heerenveen wint spektakelstuk bij Fortuna (Sport1 Voetbal)

Heerenveen heeft zijn eerste zege na de winterstop eindelijk binnen. De Friese club won een enerverend uitduel bij Fortuna Sittard met 4-2. Sam Lammers maakte er twee voor het team van trainer Jan Olde Riekerink. Fortuna was de betere ploeg in de eerste helft en kwam zelfs 2-0 voor. De gretige Limburgers lieten zien dat ze maar wat graag de kater wilden wegspoelen van vorige week, toen ze met 6-0 werden afgedroogd door Heracles Almelo. Maar in de tweede helft keerde het wedstrijdbeeld volledig. Heerenveen zocht continu de aanval en kreeg kans op kans. Toen Mitchell van Bergen na 60 minuten de gelijkmaker scoorde, waren de Friezen niet meer te houden. De club steeg met de behaalde drie punten van de vijftiende naar de elfde plek.

104 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Graafschap pakt de winst in Zwolle (Sport1 Voetbal)
De Graafschap boekt grootste uitzege in Eredivisie in 7788 dagen (Goal.com)