RSS FeedsBarça wint dankzij vijftigste hattrick Messi (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 18:31:36

Barça wint dankzij vijftigste hattrick Messi (Sport1 Voetbal)

Lionel Messi heeft FC Barcelona de winst bezorgd bij Sevilla. De Argentijnse superster tekende voor een hattrick. Messi bracht Barcelona twee keer op gelijke hoogte en zette zijn ploeg vijf minuten voor tijd ook op voorsprong. Het betekende voor de 31-jarige Argentijn de vijftigste hattrick in zijn carrière, waarin hij nu staat op 650 doelpunten. Messi stelde in blessuretijd Luis Suárez in staat de 2-4 te maken. Dankzij de Argentijn verstevigde Barcelona de eerste plaats in La Liga. De Catalanen hebben nu tien punten voorsprong op Atlético Madrid, dat zondag Villarreal ontvangt. Real Madrid, derde op twaalf punten van Barcelona, speelt dan tegen Levante. Met Quincy Promes en oud-Ajacied Maximilian Wöber in de basis kwam Sevilla voor rust twee keer op voorsprong, via aanvoerder Jesús Navas en Gabriel Mercado.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Voice-verliezers voelen zich winnaars (Metronieuws Voetbal)
VIDEO - De hattrick aan prachtdoelpunten van Lionel Messi (Voetbalzone)