RSS FeedsAjax O19 geeft voorsprong uit handen en verliest van AZ O19 (Ajax1.nl)

23 februari 2019 17:22:37

Ajax O19 geeft voorsprong uit handen en verliest van AZ O19 (Ajax1.nl)

Ajax nieuws - Ajax O19 heeft zaterdagmiddag de Noord-Hollandse derby tegen AZ O19 verloren. Op het complex van de Alkmaarders werd het 3-1. Brian Brobbey scoorde na rust de openingstreffer met een goede kopbal. De ploeg van John Heitinga had de wedstrijd onder controle tot de 60e minuut. AZ O19 kwam via een penalty op gelijke hoogte en […] Het bericht Ajax O19 geeft voorsprong uit handen en verliest van AZ O19 verscheen eerst op Ajax1.nl.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Ajax

Ajax Jeugd: O17 wint van PSV, O15 verliest van AZ (Ajax1.nl)
Ajacied blikt terug: `Er was een mogelijkheid dat het niet meer goed kwam` (Soccernews.nl Ajax)