RSS FeedsTorino boekt belangrijke zege op Atalanta (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 17:08:23

Torino boekt belangrijke zege op Atalanta (Sport1 Voetbal)

Torino heeft zichzelf een goede dienst bewezen in de strijd om Europees ticket. De ploeg uit Turijn won van directe concurrent Atalanta Bergamo met 2-0. Beide ploegen hebben nu 38 punten uit 25 wedstrijden. Atalanta blijft zesde, de plek die recht geeft op Europees voetbal, in de Serie A. Torino staat zevende. Torino en Atalanta maakten er een open eerste helft van. De grootste kansen waren voor de uitploeg. Timothy Castagne kreeg de mogelijkheid om Atalanta op voorsprong te zetten, maar hij kopte voorlangs. Op slag van rust viel de openingstreffer wél, maar aan de andere kant. Armando Izzo stond aan het eind van een scrimmage en kon voor een leeg doel binnentikken.  [%fragment id=8222%] Het eerste doelpunt in de tweede helft liet niet lang op zich wachten. Na een minuut schoof Iago Falque de bal knap in het doel en verdubbelde zo de score. Na het doelpunt was de wedstrijd gespeeld. Torino was heer en meester in eigen huis en gaf niks meer weg.  [%fragment id=8223%]

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pochettino laat zich gaan: `Mijn probleem? Dat weet je zelf wel´ (Voetbalzone)