RSS FeedsSpurs vergooit punten bij Burnley (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 16:38:43

Spurs vergooit punten bij Burnley (Sport1 Voetbal)

Tottenham Hotspur is na vier overwinningen op rij tegen een onverwachte nederlaag aangelopen. Burnley verraste de Londense club: 2-1. Daarmee blijft de ploeg van coach Mauricio Pochettino op vijf punten van koploper Manchester City, terwijl Liverpool bij winst op Manchester United zelfs een voorsprong van acht punten op de Spurs kan nemen. Tottenham kon weer beschikken over Harry Kane, die in januari een enkelblessure had opgelopen. Hoewel hij nog wat onwennig oogde, maakte Kane in de 65ste minuut wel de gelijkmaker, kort nadat de Nieuw-Zeelander Chris Wood de thuisploeg uit een betwiste hoekschop aan de leiding had gebracht. [%fragment id=8220%] Het doelpunt van boegbeeld Kane leverde de Spurs niet eens een punt op. Ashley Barnes schoof, op aangeven van oud-AZ`er Johánn Gudmundsson, in de 83ste minuut de winnende treffer binnen. [%fragment id=8221%]

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Video - Tottenham-coach door het lint tegen scheidsrechter (Telesport Voetbal)
Getafe droomt steeds meer van Champions League (Telesport Voetbal)