RSS Feeds`Twente krijgt al drie weken strafschoppen cadeau, dus die moeten niet zeuren` (VoetbalPrimeur FC Eindhoven)

23 februari 2019 11:12:03

Branco van den Boomen is niet te spreken over de strafschop die FC Twente in de laatste minuut van de blessuretijd kreeg. De aanvoerder van FC Eindhoven, dat door die late penalty uiteindelijk met 1-0 verloor in de Grolsch Veste, is des duivels.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > FC Eindhoven

De top 10 meest verkochte trainingspakken: deze móét je hebben (Soccernews.nl FC Eindhoven)
`Het zijn cadeautjes en daardoor wint Twente die wedstrijden` (FCUpdate.nl FC Eindhoven)