RSS FeedsDefensief Lyon blijft in eigen huis overeind tegen Barça (FOK! Sport)

19 februari 2019 23:22:02

Defensief Lyon blijft in eigen huis overeind tegen Barça (FOK! Sport)

Olympique Lyon is erin geslaagd om Barcelona van scoren af te houden in de eerste achtste finale van de Champions League. De teams van Bruno Génésio en Ernesto Valverde kwamen in het Groupama Stadium allebei niet tot scoren en zodoende zal de return in het Camp Nou op 13 maart doorslaggevend zijn: 0-0. Lyon had voor rust de beste kansen, terwijl Barcelona het overwicht in de tweede helft in minimaal een doelpunt had moeten uitdrukken. Memphis Depay verscheen aan het startsignaal en bleef negentig minuten op het veld staan; Kenny Tete kwam niet van de reservebank af.

30 viewsCategorie: Sport

Reus Zenhäusern skiet naar winst in Stockholm, eindzege Shiffrin op slalom (FOK! Sport)
Bayern houdt stand in boeiend duel bij Liverpool (FOK! Sport)