RSS FeedsInter wint zonder Icardi (Sport1 Voetbal)

17 februari 2019 22:04:03

Inter wint zonder Icardi (Sport1 Voetbal)

Internazionale heeft ook zonder spits Mauro Icardi gewonnen in de Serie A. In Milaan werd er met 2-1 afgerekend met Sampdoria. De drie doelpunten vielen in een tijdsbestek van vijf minuten. Eerst zette Danilo D`Ambrosio Inter op voorsprong in de 73ste minuut. Manolo Gabbiadini bracht Sampdoria daarna weer op gelijke hoogte, waarna Radja Nainggolan in de 78ste minuut de winnende maakte. Internazionale speelde al twee wedstrijden zonder topschutter Icardi. De Argentijn weigerde donderdag in de Europa League te spelen tegen Rapid Wien omdat hij zijn aanvoerdersband moest overdragen aan doelman Samir Handanovic. Icardi heeft zich de woede van veel fanatieke fans op de hals gehaald omdat hij zijn contract niet wil verlengen. Icardi lijkt op weg naar de uitgang en Juventus zou verregaande belangstelling hebben voor de spits die dit seizoen negen keer wist te scoren. Icardi zat op de tribune, officieel vanwege een blessure.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

VZ Team van de Week: Eén Feyenoorder onttrekt zich aan malaise (Voetbalzone)
Icardi gespot: `Zou het nog meer waarderen als hij de kleedkamer bezocht` (Goal.com)