RSS FeedsBosz blijft winnen met Bayer Leverkusen (Sport1 Voetbal)

17 februari 2019 20:06:33

Bosz blijft winnen met Bayer Leverkusen (Sport1 Voetbal)

Peter Bosz heeft zijn vierde zege te pakken met Bayer Leverkusen. De trainer zag zijn ploeg in eigen huis met 2-0 winnen van Fortuna Düsseldorf. Leverkusen klimt door de zege naar de vijfde plaats op vijf punten van nummer vier RB Leipzig. Kai Havertz schoot Leverkusen in de 18e minuut op voorsprong uit een voorzet van Kevin Volland. Ook in de tweede helft was het vooral de thuisploeg die de aanval zocht. Leon Bailey maakte na ruim een uur uit de rebound de 2-0, nadat doelman Jaroslav Drobny de voorzet van Mitchell Weiser maar half wegwerkte. Bosz begon bij Leverkusen met een thuisnederlaag tegen Borussia Mönchengladbach. Daarna volgden vier zeges, waaronder een 3-1-overwinning op Bayern München. In het bekertoernooi werd de ploeg wel uitgeschakeld.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bosz ziet Leverkusen overtuigend winnen en klimmen naar vijfde plaats (Voetbalzone)
Bosz blijft winnen met Bayer Leverkusen (Telesport Voetbal)