RSS FeedsClub Brugge heer en meester in Belgische topper (Sport1 Voetbal)

17 februari 2019 16:55:45

Club Brugge heer en meester in Belgische topper (Sport1 Voetbal)

Club Brugge heeft prima zaken gedaan in de Jupiler Pro League. In eigen huis kwam koploper Racing Genk op bezoek en Brugge was met 3-1 een klasse te sterk voor de bezoekers. Door deze overwinning is het gat tussen nummer twee Brugge en Genk nu acht punten. De thuisploeg was in de eerste helft duidelijk de betere partij. Genk kwam totaal niet aan voetballen toe en grote kansen waren ver te zoeken. Na twintig minuten spelen is het dan ook al raak voor Club Brugge. Een knappe voorzet van Siebe Schrijvers wordt goed afgerond door Clinton Mata. [%fragment id=8194%] SIEBE SCHRIJVERS! Een dik verdiende voorsprong wordt nog verder uitgebreid door de ploeg van Ivan Leko. Nu was het Siebe Schrijvers zelf die op de juiste plek stond en de bal prima in de hoek knalde voor de 2-0. [%fragment id=8195%] WEINIG ACTIE Na rust was het lang wachten op actie en de volgende doelpunten. Pas in de 77ste minuut kwam Genk met het eerste antwoord door de 2-1 te maken en de wedstrijd een nieuw leven in te blazen, maar een minuut later zorgde Ruud Vormer al voor de beslissing. De Nederlander maakte er 3-1 van en dat werd ook de eindstand. [%fragment id=8196%]

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Excelsior verslaat Emmen en evenaart prestatie uit september 2010 (Goal.com)
Vormer schiet hoop Genk teniet (Telesport Voetbal)