RSS FeedsReal pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Girona (Sport1 Voetbal)

17 februari 2019 14:11:59

Real pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Girona (Sport1 Voetbal)

Girona doet wat Ajax in de Champions League niet lukte! Wat leek op een rustige zondagmiddag voor Real Madrid, liep uit tot duur puntenverlies. Los Blancos stonden met 1-0 voor, maar gingen uiteindelijk in het eigen Santiago Bernabéu met 2-1 onderuit tegen Girona. In de eerste helft leek het een simpele overwinning voor Real te worden. Girona had vrij weinig te vertellen en De Koninklijke kwamen al snel op een 1-0 voorsprong door een knappe kopbal van Casemiro. Na de goal kwam Real ook nog tot grote kansen, maar het bleef bij een ruststand van 1-0. Check hier de heerlijke kopbal van Casemiro: [%fragment id=8191%] GIRONA ZET AAN Na de thee was het ineens een hele andere wedstrijd! Real Madrid leek genoegen te nemen met een kleine voorsprong, maar Girona ging het Los Blancos nog een erg lastige tweede helft maken. Aleix Garcia was eerst al erg dichtbij op de aansluitingstreffer, maar even later benutte Christhian Stuani een penalty na een handsbal van Sergio Ramos. [%fragment id=8192%] PIJNLIJK PUNTENVERLIES Er viel voor Girona zelfs nog meer te halen! Portu raakte eerder al de lat, maar in de 74e minuut was het dan toch raak en schoot de Spanjaard de 1-2 binnen. Daarna ging de deur op slot in de verdediging van Girona en pakte Sergio Ramos in de slotfase nog een rode kaart. Real kon de nederlaag niet meer voorkomen en verspeelt dus hele dure punten in de Spaanse competitie.  [%fragment id=8193%]

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Real Madrid pijnlijk onderuit tegen Girona (Sport1 Voetbal)
Ajax schiet frustraties van zich af in doelpuntrijke tweede helft (Voetbalzone)