RSS FeedsGrandioze Piatek slaat toe met Ibra-goal (Sport1 Voetbal)

16 februari 2019 22:30:35

Grandioze Piatek slaat toe met Ibra-goal (Sport1 Voetbal)

Krzysztof Piatek blijft maar scoren voor AC Milan. De Poolse superspits maakte zijn vijfde wedstrijd in Milanese dienst alweer zijn vijfde en zesde treffer. Daardoor wonnen De Rossoneri met 3-1 op bezoek bij Atalanta Bergamo. Vooral Piateks gelijkmaker vlak voor rust was van grote schoonheid. De goal deed denken aan Zlatan Ibrahimovic in zijn beste Milan-jaren. [%fragment id=8188%] ATALANTA VAN SLAG Milan had die gelijkmaker hard nodig, want de rest van de eerste helft stelde niet veel voor. Remo Freuler had Atalanta op voorsprong gezet na een prachtige actie van Josip Ilisic. Maar na de 1-1 van Piatek was de thuisploeg helemaal van slag.  NOG EEN KEER PIATEK Hans Hateboer leverde zomaar in, waardoor Hakan Calhanoglu de bezoekers voor het eerst op voorsprong kon zetten. Piatek bezorgde Milan met zijn tweede van de avond definitief de zege. Daardoor staan De Rossoneri steviger op de vierde plek in de Serie A. Het gat met nummer 5 Atalanta groeit naar 4 punten.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Vitesse-aanvaller schreeuwt het uit van de pijn (Telesport Voetbal)
Krzysztof Piatek blijft scoren en stuwt AC Milan weer naar grote hoogte (Voetbalzone)