RSS FeedsMalen voorkomt in extremis verlies bij angstgegner Heerenveen (FCUpdate.nl SC Heerenveen)

16 februari 2019 22:20:38

PSV heeft op het nippertje nog een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij sc Heerenveen. Lange tijd keek het tegen een 2-1 achterstand aan, maar in de laatste van de vijf minuten blessuretijd sloeg invaller Donyell Malen toe: 2-2. De Eindhovenaren waren met een 2-0 achterstand de rust ingegaan en vonden net als vorige week binnen het kwartier de aansluitingstreffer. Met vijf aanvallers op het veld sleepte de ploeg van Mark van Bommel uiteindelijk alsnog een punt uit het vuur.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > SC Heerenveen

Supersub slaat weer toe: Malen redt diep in blessuretijd een punt voor PSV (VoetbalPrimeur SC Heerenveen)
Pierie verdedigt met handen op de rug bij PSV-goal: `What the f*ck doet hij nou?` (VoetbalPrimeur SC Heerenveen)