RSS FeedsPSV redt in de laatste minuut punt tegen Heerenveen (Metronieuws Boeken)

16 februari 2019 21:58:50

PSV redt in de laatste minuut punt tegen Heerenveen (Metronieuws Boeken)

PSV heeft zichzelf in de eredivisie verder in de problemen gebracht. De tot voor kort zo stabiele koploper verspeelde voor de derde keer in vijf wedstrijden punten. Na een gelijkspel bij FC Emmen (2-2) en FC Utrecht (2-2) bezorgde ook sc Heerenveen het elftal van trainer Mark van Bommel puntenverlies. Opnieuw werd het 2-2. Invaller Donyell Malen voorkwam in de 95e minuut de tweede nederlaag van het seizoen van PSV. Ajax kan zondag bij winst op NAC Breda de achterstand op de koploper tot vier punten verkleinen.

35 viewsCategorie: Cultuur > Literatuur

Bizar: Lil' Kleine onthult wat hij per dag uitgeeft (Metronieuws Strips)
Nieuwe versie Nashville-verklaring in de maak (Metronieuws Boeken)