RSS FeedsPizarro oudste doelpuntenmaker in Bundesliga (Sport1 Voetbal)

16 februari 2019 21:32:36

Pizarro oudste doelpuntenmaker in Bundesliga (Sport1 Voetbal)

Claudio Pizarro heeft Werder Bremen met een treffer diep in blessuretijd een punt bezorgd in het duel met Hertha BSC. De wedstrijd in Berlijn eindigde in 1-1, maar het was vooral de rake vrije trap van Pizarro in de 96e minuut die de aandacht trok. Zijn schot werd laag in de muur van richting veranderd en was daardoor onhoudbaar voor doelman Rune Jarstein van Hertha. De voetballer uit Peru mag zich nu de oudste doelpuntenmaker ooit in de Bundesliga noemen. Met zijn 40 jaar en 136 dagen passeert hij Miroslav Votava, die in 1996 ook namens Werder Bremen scoorde tegen VfB Stuttgart toen hij vijftien dagen jonger was. Bij Hertha speelde Karim Rekik de hele wedstrijd. Bij Werder Bremen deed Davy Klaasen negentig minuten mee. Beide spelers kregen een gele kaart. Davie Selke had gescoord namens de thuisclub.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bizar: Lil' Kleine onthult wat hij per dag uitgeeft (Metronieuws Voetbal)
Claudio Pizarro schrijft in 96e minuut geschiedenis in Bundesliga (Goal.com)