RSS FeedsWeghorst trefzeker voor winnend Wolfsburg (Sport1 Voetbal)

16 februari 2019 17:52:09

Weghorst trefzeker voor winnend Wolfsburg (Sport1 Voetbal)

Wout Weghorst heeft voor het derde weekeinde op rij gescoord voor VfL Wolfsburg. De Nederlandse spits benutte zaterdag in de thuiswedstrijd van zijn club tegen 1. FSV Mainz 05 in de 70e minuut een strafschop. Wolfsburg won uiteindelijk met 3-0. De eerste treffer kwam in de beginfase van de eerste helft op naam van Maximilian Arnold en na de benutte penalty van Weghorst scoorde ook Robin Knoche nog. Weghorst benutte een week eerder tegen Freiburg eveneens een strafschop en begin februari scoorde de oud-speler van AZ tegen Hertha BSC ook. Weghorst heeft nu negen doelpunten gemaakt in de Bundesliga. Wolfsburg steeg door de zege naar de vijfde plaats. Bij Mainz deed voormalig Feyenoorder Jean-Paul Boëtius tot de 77e minuut mee.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Weghorst trefzeker bij Wolfsburg; Schalke houdt stand met tien man (Voetbalzone)
Verborgen foto's van vrouwen op Facebook zichtbaar (Metronieuws Voetbal)