RSS FeedsBayern zit Borussia op de hielen (Sport1 Voetbal)

15 februari 2019 23:17:16

Bayern zit Borussia op de hielen (Sport1 Voetbal)

Bayern München is koploper Borussia Dortmund tot op twee punten genaderd. De ploeg van coach Niko Kovac won met 3-2 bij FC Augsburg nadat de thuisploeg twee keer op voorsprong was gekomen. Dortmund, dat afgelopen woensdag met 3-0 verloor van Tottenham Hotspur, speelt maandag nog tegen FC Nürnberg. Leon Goretzka zorgde er al na dertien seconden voor dat zijn ploeg in de achtervolging moest. Hij werkte een voorzet langs zijn eigen doelman Manuel Neuer. Het is het snelste eigen doelpunt uit de Bundesliga. Kingsley Coman bracht de bezoekers op gelijke hoogte en deed dat op slag van rust opnieuw. Daarvoor had Ji Dong-Won Augsburg op 2-1 geschoten. In de tweede helft bezorgde David Alaba Bayern op aangeven van Coman de voorsprong. Ondanks pogingen van Augsburg gaf Bayern, waar Arjen Robben nog altijd ontbreekt, het niet meer weg.

46 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Juventus rekent simpel af met Frosinone (Sport1 Voetbal)
Meteoor gespot boven Nederland (Metronieuws Voetbal)