RSS FeedsTreffer Giovanni Troupée zorgt voor drie punten ADO en eerste nederlaag Jaap Stam (Omroep West)

15 februari 2019 22:50:24

Door een doelpunt van rechtsback Giovanni Troupée heeft ADO Den Haag met 1-0 van PEC Zwolle gewonnen. In de laatste minuut voor rust wilde de verdediger een voorzet geven op de ingelopen Tomás Necid. Hij zag de bal echter over Zwolle-keeper Mickey van der Hart in het doel vliegen. De overwinning van ADO zorgde voor het eerste verlies van Jaap Stam als trainer van PEC Zwolle.

46 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Zuid-Holland

Slob ontevreden over aantal thuiszitters (Blik op Nieuws Zuid-Holland)
D66 stapt uit coalitiegesprekken Rijswijk (Omroep West)