RSS FeedsEerste nederlaag PEC onder trainer Stam (Sport1 Voetbal)

15 februari 2019 22:34:15

Eerste nederlaag PEC onder trainer Stam (Sport1 Voetbal)

De ongeslagen reeks van PEC Zwolle onder trainer Jaap Stam is in Den Haag een halt toegeroepen door ADO. De thuisploeg won met het kleinst mogelijke verschil 1-0. Giovanni Troupée was de maker van het winnende doelpunt, dat op slag van rust viel. De uitslag had effect op de stand in de eredivisie, want ADO klom dankzij de drie punten van de dertiende naar de negende plek. PEC zakte een plek van elf naar twaalf. De Zwollenaren waren in het niet al te hoogstaande duel de betere ploeg. De mannen van Stam hadden meer balbezit, maar creëerden weinig kansen. ADO stelde er niet veel tegenover en kon de aanhang amper plezieren, behalve dan met die ene goal van Troupée en daarmee de winst. PEC speelde de wedstrijd niet met elf man uit. Middenvelder Younes Namli kreeg tien minuten voor tijd na een akkefietje met ADO-speler Sheraldo Becker zijn tweede gele kaart en kon met rood inrukken.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Concurrenten FC Twente lopen averij op (Sport1 Voetbal)
FC Twente doet goede zaken zonder zelf te spelen in Keuken Kampioen Divisie (Goal.com)