RSS FeedsKeizer verliest met Sporting van Villarreal (2) (Sport1 Voetbal)

14 februari 2019 23:34:28

Keizer verliest met Sporting van Villarreal (2) (Sport1 Voetbal)

Sporting heeft in de Europa League in de eerste van twee duels met Villarreal op eigen veld verloren. De Spanjaarden wonnen in Lissabon met 1-0 van de formatie van voormalig Ajax-coach Marcel Keizer. Alfonso Pedraza scoorde al na 3 minuten. Na de hervatting was Bas Dost dicht bij de gelijkmaker, maar de oud-international zag doelman Andrés Fernández fraai redden. Marcos Acuna van Sporting kreeg ongeveer een kwartier voor tijd de rode kaart. Nog eens vier andere spelers van de Portugezen kregen geel. Club Brugge won van Red Bull Salzburg, 2-1. Stefano Denswil maakte na ruim een uur de 1-1, nadat Zlatko Junusovic de Oostenrijkers al vroeg op voorsprong had gezet. Wesley Moraes hielp de Belgen vervolgens aan de winst. Evenals Denswil waren ook Sofyan Amrabat en Ruud Vormer basisspeler bij Club. Amrabat werd halverwege gewisseld. Eintracht Frankfurt speelde gelijk bij Sjachtar Donetsk. Het werd 2-2. Jetro Willems viel halverwege in bij de Duitse ploeg, clubgenoot Jonathan de Guzman mocht dat zo`n 10 minuten voor tijd doen. De openingsfase was bijzonder spectaculair. Martin Hinteregger zette Frankfurt al na 7 minuten op voorsprong, 2 minuten later maakte Marlos uit een strafschop gelijk. Weer 2 minuten later speelden de Oekraïners met een man minder, nadat Taras Stepanenko na een forse overtreding rechtstreeks rood kreeg. Kort na rust kwam Eintracht opnieuw op voorsprong door Filip Kostic. Nu maakte Taison gelijk. Chelsea herstelde zich van het pak slaag dat het in het afgelopen weekeinde van Manchester City kreeg (6-0) en won bij Malmö. Dat deden de Engelsen met 2-1. Ross Barkley en Olivier Giroud scoorden voor Chelsea. Anders Christiansen maakte in de slotfase nog een doelpunt voor de thuisclub.

56 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Keizer verliest met Sporting van Villarreal (Sport1 Voetbal)
Mike van Duinen deed grote liefde ADO Den Haag nog nooit pijn (Voetbalzone)