RSS FeedsDapper Ajax verliest van Real Madrid (Sport1 Voetbal)

13 februari 2019 23:50:20

Dapper Ajax verliest van Real Madrid (Sport1 Voetbal)

Ajax heeft alles gegeven tegen Real Madrid, maar staat toch met lege handen. De Amsterdammers verloren thuis met 1-2 van (i)Los Blancos(/i). Karim Benzema en Marco Asensio velden Ajax. Hakim Ziyech scoorde voor de thuisploeg. Ajax begon vol lef en bravoure aan de wedstrijd. De grootste kansen in de eerste helft waren dan ook voor de Amsterdammers. Real Madrid kon alleen dreiging brengen uit de befaamde counters. Dusan Tadic was dichtbij de openingstreffer, maar raakte de paal. Noussair Mazraoui faalde oog-in-oog met Real-keeper Thibaut Courtois. Daarna schudde de Johan Cruijff Arena op de grondvesten. Ajax kwam op een 1-0 voorsprong dankzij NicolĂĄs Tagliafico, maar de VAR verpestte het feestje.  [%fragment id=8168%] DEKSEL OP DE NEUS De tweede helft begon met een dot van een kans voor David Neres. De Braziliaan stuitte op Courtois. En dan voel je het al aankomen: Los Blancos komen op voorsprong. Via VinĂ­cius JĂșnior kreeg Karim Benzema de bal. De Franse spits twijfelde niet en knalde hard raak. [%fragment id=8170%] HOOP In de 75ste minuut ontsnapt Neres aan de linkerkant. De vleugelflitser trekt de bal voor, waar Hakim Ziyech staat om het werk af te ronden. Ajax was beter en verdiende de gelijkmaker. [%fragment id=8171]   hallo ...AND IT`S GONE Drie minuten voor tijd ging het toch nog mis voor Ajax. Helaas voor de Amsterdammers wint de beste ploeg niet altijd. Het was nota bene de man met Rotterdamse roots die de beslissende binnen schoot. Marco Asensio kon eenvoudig binnenwerken na goed werk van Dani Carvajal. [%fragment id=8173%]

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ten Hag: teleurgesteld en trots (Sport1 Voetbal)
Spurs vernederen Dortmund op Wembley (Sport1 Voetbal)