RSS FeedsTottenham neemt ruim afstand van Dortmund (Sport1 Voetbal)

13 februari 2019 23:02:46

Tottenham neemt ruim afstand van Dortmund (Sport1 Voetbal)

Tottenham Hotspur heeft in het eerste duel van de achtste finale in de Champions League duidelijk afstand genomen van Borussia Dortmund. De topclub uit de Premier League won op Wembley met 3-0 van de koploper uit de Bundesliga. Alle treffers vielen na rust. Binnen enkele minuten na de hervatting kwam Tottenham op voorsprong. De Zuid-Koreaan Son Heung-Min scoorde, na een voorzet op maat van Jan Vertonghen. De aanval was ingeleid door Christian Eriksen, die de bal veroverde bij uitverdedigen van de Duitsers. In de slotfase schoot Vertonghen zelf fraai de 2-0 binnen, na een voorzet van Serge Aurier. Fernando Llorente kopte de 3-0 in, na een hoekschop van Eriksen.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax verliest met 1-2 van Real Madrid (Sport1 Voetbal)
Twee onvoldoendes bij Ajax na nederlaag tegen Real Madrid (Voetbalzone)