Headlinez Home  

RSS FeedsOok al kijkt hij liever televisie, voor fanaat Frans Driesens is het elke dag Wereldradiodag (Omroep Brabant regio Noordoost)

 
 

13 februari 2019 17:13:13

 
Ook al kijkt hij liever televisie, voor fanaat Frans Driesens is het elke dag Wereldradiodag (Omroep Brabant regio Noordoost)
 
Je moet wel gek zijn van radio om er een verzameling van aan te leggen, je huis uit te breiden en daar een museum van te maken. Frans Driesens uit Reusel is zo`n radiofanaat. In bijna veertig jaar tijd bracht hij honderden radiotoestellen, zenders en ontvangers bij elkaar in zijn Radio Amateur Museum. En over elk exemplaar kan hij uren vertellen. `Maar luisteren naar radio doe ik nooit meer, ik ben meer van de televisie.`


Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter
 
30 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Noord-Brabant
 
Liefdesfrasen op Tilburgse liefdesmuur: `Ik houd van Tilburg, ondanks de veranderingen` (Omroep Brabant regio Noordoost)
`Veertig Karbaat-kinderen in Brabant´: donorkinderen mogen dna spermadokter vergelijken (Omroep Brabant regio Noordoost)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Noord-Brabant

Gebruik deze knoppen om ons te bookmarken:
Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter


Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © 2008 - 2019 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Travel Photos Nachrichten Indigonet Finances Leer Mandarijn