RSS Feeds3 goals in 9 minuten geeft Roma-Porto kleur (Sport1 Voetbal)

13 februari 2019 10:25:31

3 goals in 9 minuten geeft Roma-Porto kleur (Sport1 Voetbal)

Het eerste duel in de achtste finale tussen AS Roma en FC Porto was lang een kansloos duel dat op niets leek uit te draaien. Een spectaculaire fase in de tweede helft maakte het schouwspel alsnog leuk. Tussen de 70ste en 79ste minuut scoorde Roma net iets beter dan Porto, waardoor het won met 2-1. EERSTE HELFT OM SNEL TE VERGETEN Beide teams en coaches namen heel ruim de tijd om aan elkaar te wennen. Niets tegenkrijgen was het gezamenlijke doel. Roma was één keer echt gevaarlijk toen Edin Dzeko op de paal schoot.  LAATSTE KWART MAAKT EEN HOOP GOED De toeschouwers in Stadio Olímpico veerden op in de 70ste minuut. Nicolo Zaniolo draaide knap weg en klopte  Iker Casillas. Even later werkte Zaniolo ook de 2-0 binnen. Dzeko strandde opnieuw op de paal en uit de rebound kon Zaniolo weer juichen:  ZANIOLO LAAT OLÍMPICO 2 KEER JUICHEN [%fragment id=8163%] [%fragment id=8164%] PORTO HOUDT HET GAT TOCH OVERBRUGBAAR Volledig uit het niets maakte ook Porto nog een heel welkom doelpunt. Adrián López schoot raak, leek de treffer te moeten inleveren, maar stond alsnog niet buitenspel. [%fragment id=8166%] PORTO MOET TEN AANVAL IN OPORTO In de return moet Porto winnen om de kwartfinale te halen. Roma kan genoegen nemen met een gelijkspel.

7 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSG zet reuzenstap naar kwartfinale (Sport1 Voetbal)
Zieke Varane mist training in Amsterdam (Sport1 Voetbal)