RSS FeedsMessi niet in selectie voor bekerwedstrijd (Sport1 Voetbal)

22 januari 2019 21:31:47

Messi niet in selectie voor bekerwedstrijd (Sport1 Voetbal)

Lionel Messi doet woensdag niet mee in de wedstrijd van Barcelona in de kwartfinale van de Spaanse beker tegen Sevilla. De Argentijnse sterspeler krijgt rust. Hij begon zondag in de competitie ook op de bank. Messi moest in de 64e minuut alsnog het veld in nadat tegenstander CD Leganés op gelijke hoogte was gekomen. Mede dankzij Messi won Barcelona met 3-1. De nieuwe aanwinst Kevin-Prince Boateng maakt wel deel uit van de selectie voor de wedstrijd tegen Sevilla. Dat geldt ook voor doelman Jasper Cillessen.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Balotelli maakt seizoen af bij Marseille (Sport1 Voetbal)
Barça zonder Messi tegen Sevilla (Telesport Voetbal)